Saturday, April 13, 2024
13 junija, 2012

Zakaj vam bo partner pomahal v slovo

By 0 1499 Views

 


Posesivnost

Obstajata dve osnovni stvari, ki utesnjujeta moškega v zvezi, to sta posesivnost in ljubosumje. Moški pač ne prenašajo nadzora in preverjanj. V normalni zvezi moški ne bo imel razlogov, da skače za drugimi krili. Nikoli ne preverjajte njegovih sporočil na mobitelu, niti ga ne zaslišujte kje je bil in kaj je delal. Takšen pristop bo izzval nasproten efekt, moškega boste počasi popolnoma izrinile iz svoje bližine.
 

Varanje

Prevara je razlog, ki kotira na visokem drugem mestu dejanj, ki zagotovo odbijajo moške. Flirtanje, ki samo po sebi nima nobenih posledic odobravamo, saj je to zgolj nedolžno izmenjevanje pogledov z drugimi moškimi. Zavedati se morate, do kje sega meja. Torej nasmešek in zapeljiv pogled sta povsem dovolj. Če želite uničiti dolgoletno zvezo in za vedno izgubiti njegovo zaupanje potem pa kar naprej.
 

Oblačila

Moški so v zadnjih letih vse bolj modno osveščeni, zato nekatere od njih moti neokusno oblačenje svojih partnerk. Na srečo je slab okus nekaj, kar se da hitro spremeniti in če vam partner res veliko pomeni, naredite nekaj s svojim stylingom. Predlagajte mu skupno kupovanje garderobe in poslušajte kakšen njegov nasvet. Za skupno srečo izberite dober kompromis.
 

Nezrelost

Nezrelost je velik minus, ki odbija moške. Moškim se ne ljubi obrekovati drugih ljudi, ne želijo se pogovarjati o nepomembnih stvareh kot so šminke, manikura, frizure, čevlji,… V dolgoletni zvezi boste zagotovo izbrali vaše skupne točke, ni pa odveč preveriti pripravljenost pogovora o trenutnih aktualnih temah po svetu. Lahko se razvije v zanimiv pogovor.
 

Kajenje

Poskušajte si zamisliti kako je nekadilcu poljubiti nekoga po pokajeni cigareti. Občutek poljubljanja s pepelnikom in sodom piva, če slučajno pijete, ni niti najmanj privlačen. Poleg tega, da te slabe navade škodujejo zdravju, se jim poskušajte odreči tudi v spoštovanju do svojega partnerja. Če ste bolj šibkega značaja, vsaj zmanjšajte dnevne odmerke. Za lažjo prebroditev faze odvajanja ga prosite za pomoč.

 

Seksualna suša

Pomanjkanje seksa je pogost razlog prenehanja zvez in celo ločitev. Zagotovo se v mnogih letih skupnega življenja pojavi monotonija v domači spalnici, strast sčasoma izgine. Če občutite da je vaše spolno življenje dolgočasno razplamtite stare strasti. Kupite seksi spodnje perilo in spodobno erotično igračko. Obstajajo številni načini kako začiniti svoje spolno življenje. Dajte si duška in presenetite svojega partnerja.
 

Zanemarjenost

Prekomerna telesna teža ne predstavlja težave samo ženski. Nekateri moški ne marajo, da se njihova partnerka po nekaj letih zapusti in prične rediti. Če ste v dolgoletni vezi še ne pomeni, da se lahko zanemarite. Najdite šport, ki vam najbolj ustreza in pazite na hrano. Poleg tega je dokazano, da se med seksom pokuri veliko kalorij, zato se vrnite k predhodnemu nasvetu. Poleg tega, da boste čez nekaj časa izgledali veliko lepše, bo tudi vaše počutje veliko boljše.
 

Njegova mama

Zoprne mame zanjo predstavljati veliko težavo, še posebej, če ste v zvezi z maminim sinkom. Ti moški nimajo svojega jaza in če njegova mama ne odobrava vašo zvezo, za vaju ne obstaja skupne prihodnosti. Zaradi tega delajte na odnosu z vašo bodočo taščo. To ne pomeni, da ji morate zlesti pod kožo, vendar ne kažite nestrpnosti in napetosti. Bodite vljudni in se ne ozirajte nanjo.
 

Rutina

Rutina dotolče vsakogar, ne samo v zvezi, temveč v življenju nasploh. Če se vam zdi, da se dnevi in seks ponavljajo, v zvezo vpeljite spremembe. Namesto, da dneve preživljate v stanovanju se odpravite na sprehod ali zabavo. Naslednjič naj sam predlaga kakšno aktivnost. Ne dopustite, da vam rutina uniči zvezo.
 

Razsipnost

Prekomernega zapravljanja denarja, razen trgovcev, ne mara nihče. Tudi vaš fant ali mož ne. Občasno dopustite, da vam podari kakšno malenkost, ne privoščite pa si zapravljanja na njegov račun. Težava je večja pri moških, ki zaslužijo več, njihove partnerke pa na shoppingu izgubijo pamet. Glede na to, da se nahajamo v recesiji, kupite samo tisto kar res nujno potrebujete.
 

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

S predigro razplamtite strasti

13 junija, 2012 0