Wednesday, May 29, 2024

Vsakodnevna izpostavljenost dnevni svetlobi in s tem UV-žarkom, vpliva na pospešeno izsuševanje kože in njeno staranje, zato vsakodnevno slabi kožo. Obraz je predel telesa, ki je najbolj izpostavljen UV-žarkom:


  • UVB-žarki – največ jih je v poletnem času, najbolj intenzivni so okoli poldneva, zaustavijo se v zgornji plasti kože – na povrhnjici in povzročajo porjavitev kože in opekline.
  • UVA-žarki – količina le teh je enaka skozi vse leto, prodrejo do globokih plasti kože (usnjice) in neposredno povzročajo staranje kože (pojav gub, pigmentnih madežev).

Navlažena in zaščitena koža je bolje zavarovana pred UV-žarki.

AQUALIA THERMAL UV:

nova vlažilna nega, ki združuje kombinacijo UV-filtrov s SPF 15 in PPD 18 in zato zagotavljata optimalno dnevno zaščito kože pred UVA- in UVB-žarki ter termalno vodo Vichy – znanstveno dokazano vpliv na okrepitev kože pred škodljivimi učinki UV-žarkov. Po 4 dnevih nanosa termalne vode Vichy neposredno na kožo je učinkovitost katalaze – encima za nevtraliziranje prostih radikalov, ki zagotavlja obrambo kože – povečana za 20 %.*

Koža okoli oči je izjemno tanka – cca 0,4 mm v primerjavi s kožo na obrazu cca 1,3 mm in zaradi krhkosti in občutljivosti tega predela, so na njem najhitreje vidni znaki staranja.

Predel okrog oči, 3-krat bolj občutljiv kot preostali del obraza, je dnevno podvržen skoraj 10.000 mežikanjem z očmi, zato potrebuje posebno prilagojeno nego.

AQUALIA THERMAL yeux:

združuje dve edinstveni molekuli, ki se v zdravniškem svetu pogosto uporabljata zaradi svojega pozitivnega delovanja in neškodljivosti:

  • Dekstranov sulfat, ki preprečuje zastajanje tekočine,
  • Escin, ki spodbuja mikrocirkulacijo.

Aqualia Thermal yeux zmanjšuje podočesne vrečice in odpravlja njihovo oteklost.

promocijsko obvestilo

Kategorija:   Ličenje, Novice
Naslednji prispevek

Holesterol povezan z rakom prostate

13 junija, 2012 0