Saturday, April 13, 2024

In z izdelki za zaščito pred soncem Eucerin Sun lahko to počnemo brez skrbi! Nova linija je bila razvita v skladu z najnovejšimi znanstvenimi dognanji ekipe za raziskave kože znamke Eucerin, ki je tesno sodelovala tudi z dermatologi. S patentirano kombinacijo UV-filtrov smo uspeli preseči veljavne zahteve EU, saj izdelki vsebujejo UVA-/UVB- filtre najvišjih standardov. Poleg tega biološka zaščita celic, naravni antioksidant licochalcon, deluje kot močan lovilec radikalov in na ta način zaščiti tudi globlje plasti kože pred poškodbami, ki jih povzroči sonce.  


Tridimenzionalni zaščitni sistem znamke Eucerin:

1. UVA-zaščita

2. UVB-zaščita.

3. Biološka zaščita z licochalconom
 
 

Vaš brskalnik morda ne podpira prikaza te slike.

“Sodobna sredstva za zaščito pred soncem bi morala biti prijetna za uporabo in razvita na podlagi znanstvenih odkritij: poleg učinkovitih UVA-/UVB-filtrov so priporočljivi izdelki, ki vsebujejo visoko učinkovite antioksidante. Naravni licochalcon nudi tovrstno biološko zaščito, saj dokazano ščiti kožne celice v globljih plasteh kože pred poškodbami zaradi sonca. Ne pozabite: Zaščita danes za zdravje in lepoto jutri!

Dr. Simone Presto, oddelek za medicinske zadeve, Beiersdorf AG, Hamburg
 

Zaščita pred soncem kot nežen dotik

Pri razvoju izdelkov je bila posebna pozornost namenjena nežnim teksturam. Rezultat tega je, da so zaščitni fluidi za obraz in ekstra lahek losjon za telo zelo enostavni za nanašanje in se hitro vpijejo. Celo če vsebujejo visok zaščitni faktor 50+, se takoj vpijejo in na koži pustijo prijeten, nemasten občutek.  

Linija za zaščito pred soncem Eucerin Sun je bila zasnovana predvsem za pristne, ozaveščene ženske, ki želijo visoko kakovostne izdelke za sonce z zanesljivo zaščito, ki jih lahko uporabljajo same in njihovi družinski člani. Ker so te matere zaposlene, nočejo izgubljati časa z eksperimentiranjem z različnimi izdelki za zaščito pred soncem. Namesto tega se posvetujejo s svojim dermatologom ali usposobljenim farmacevtom ter se odločijo za uporabo izdelkov Eucerin Sun.

Vrhunska zaščita pred soncem, ki globinsko okrepi vašo kožo

Od marca 2009 so v lekarnah na voljo novi izdelki Eucerin Sun za zaščito pred soncem. Linijo sestavlja 14 inovativnih izdelkov, med katerimi so zaščitni fluidi in kreme za obraz ter losjoni in spreji za telo. Poleg tega pa še izdelki prilagojeni posebej za kožo nagnjeno k alergijam ter izdelki za nežno in občutljivo kožo otrok. Vsi izdelki so skrbno prilagojeni različnim tipom kože ter primerni tudi za osebe, ki trpijo zaradi kožnih bolezni.

Eucerin Sun – za učinkovito zaščito obraza in telesa

Novi Eucerin® Sun matirni fluid za zaščito obraza pred soncem z ZF50+ ne zagotavlja le zanesljive zaščite vaše kože, ampak vaši koži podari pudrast, mehek in nemasten ten. Tekstura fluida je tako lahka in se tako enostavno nanese, da ga lahko uporabljate vsak dan – celo pred nanosom ličil. Primeren je za občutljivo kožo, po pilingih in laserskih posegih. Pojdite torej – naj vas dan poljubi na varen in čudovit način.

Eucerin Sun matirni fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 30 MPC: 13,35

Eucerin Sun matirni fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 50+ MPC: 15,15

Eucerin Sun krema za zaščito obraza pred soncem ZF 30 MPC: 12,69

Eucerin Sun krema za zaščito obraza pred soncem ZF 50+ MPC: 13,68
 

Nova linija Eucerin® Sun izdelkov za zaščito telesa pred soncem globinsko okrepi kožo in jo ščiti pred poškodbami zaradi sonca. Poleg izjemno učinkovite UVA- in UVB-zaščite Eucerin® nudi še tretjo dimenzijo zaščite pred soncem: biološko zaščito z naravnim antioksidantom licochalconom. Gre za izvleček rastline sladkega korena (Glycyrrhiza inflata), ki ima svoj lasten sistem UV-zaščite. Licochalcon ščiti rastlinske celice pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali, ki nastanejo zaradi intenzivnega UVsevanja. Eucerin® sedaj uporablja to učinkovito naravno sestavino, da bi na enak način zaščitil vaše kožne celice.  

Eucerin Sun sprej za zaščito pred soncem ZF 20 MPC: 15,64

Eucerin Sun sprej za zaščito pred soncem ZF 50+ MPC: 17,20

Eucerin Sun ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 30 MPC: 14,66

Eucerin Sun ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 50 MPC: 15,64

Tudi po izpostavljenosti soncu koža potrebuje posebno nego. Eucerin After Sun Losjon kožo pomiri, ohladi in regenerira z 10% destilantom nepozebnika.  

Eucerin After Sun Losjon MPC: 10,29

Zaščita pred alergijo na sonce – Eucerin® Sun za kožo, nagnjeno k alergijam

Ko dnevi postanejo daljši in ljudje več časa preživijo na soncu, se pri okrog 15 odstotkih ljudi pojavi alergijska reakcija na sončno sevanje, ki je znana tudi kot polimorfna fotodermatoza.

Tudi za te primere je Eucerin® razvil posebno rešitev. Vodoodporni Eucerin Sun gel za zaščito pred soncem, za kožo, nagnjeno k alergijam, z ZF 25, dokazano ščiti pred alergijskimi reakcijami na sonce. Poleg visoko učinkovite UVA-/UVB-zaščite izdelek vsebuje tudi aktivno sestavino rastlinskega izvora AGR (alfa glukozilrutin), ki v človeški koži skupaj z vitaminom E zelo učinkovito okrepi naravni obrambni sitem proti prostim radikalom, ki najpogosteje sprožijo alergijo na sonce. Zaščito dopolnjuje After Sun gel za kožo, nagnjeno k alergijam, ki pomiri in regenerira kožo, obremenjeno zaradi sonca.

Eucerin Sun gel za zaščito pred soncem za kožo, nagnjeno k alergijam ZF 25 MPC: 15,56 EUR

Eucerin After Sun gel za kožo, nagnjeno k alergijam MPC: 11,52EUR
 

Eucerin Sun za otroke – Zaščita pred soncem danes, za zdravo kožo jutri!

.

Otroci so zaradi svoje posebej občutljive kože še posebej ogroženi, da dobijo poškodbe kože zaradi delovanja UV žarkov. Lastni zaščitni mehanizmi otroške kože so namreč šibkejši kot pri odraslih, saj zaščitna bariera kože še ni povsem razvita. Dojenčkov in majhnih otrok, po nekaterih priporočilih, celo do 3. leta starosti ne smemo izpostavljati neposrednim sončnim žarkom. Za zaščito otrok zato uporabimo zaščitna sredstva z visokim zaščitnim faktorjem in jih dodatno zaščitimo z oblačili, pokrivali in zaščitnimi sončnimi očali. Društvo slovenskih dermatovenerologov odsvetuje uporabo kemičnih zaščitnih sredstev pri dojenčkih do 6. meseca starosti.

Bodite proaktivni danes in vaš otrok se bo lahko zabaval tudi v prihodnosti. Formule izdelkov Eucerin Sun za zaščito otroške kože pred soncem vsebujejo dekspantenol, ki vlaži in pomirja kožo ter spodbuja celično regeneracijo, s čimer okrepi funkcijo bariere kože.  

Eucerin Sun losjon za zaščito otroške kože pred soncem ZF 50+ MPC: 15,89

Eucerin Sun  sprej za zaščito otroške kože pred soncem ZF 50+ MPC: 17,20

Eucerin Sun losjon z mineralnimi filtri za zaščito otroške kože pred soncem ZF 25 MPC: 13,84

Kategorija:   Novice, Telo in koža
Naslednji prispevek

Raziskava o bolečinah, ki jih povzroča rak

13 junija, 2012 0