Saturday, June 15, 2024
13 junija, 2012

Zasijte s pravilno izbranim nakitom

By 0 1156 Views

Če ste ljubiteljica modnega, uglajenega videza, pa hkrati ne marate biti preveč zapeti vam svetujemo sproščeno verzijo večernega nakita. Privoščite si dolge, viseče uhane iz različnih materialov, ki naj bodo okrašeni z dragimi ali poldragimi kamni, perlicami, žicami ter ostalimi dodatki. Tako boste dajali vtis sproščenosti, hkrati pa boste izpadli tudi resno, bodite le pozorni na pravo izbiro barv. Tak videz je kot nalašč za v službo.


Če pa vam je bližji razigran, navihan videz in v sebi še čutite nekaj otroškosti, se odločite za športno-eleganten stil. Ogrlice, uhani in zapestnice so lahko okrašene z različnimi poslikavami, celo z otroškimi risbami. Dajte domišljiji prosto pot! Zakon so žive barve, ki bodo popestrile še tako siv ali deževen dan. Z barvami se boste počutili odlično in sveže. Tak nakit se lepo ujema  s preprostimi, športnimi kroji ter udobnimi materiali kakršen je bombaž. Odlično lahko k takšnemu nakitu kombinirate preprost jeans in top.

Ko omenjamo nakit imamo vedno v mislih uhane, zapestnice in podobno…pozabljamo pa na čudovite možnosti okrasja naših las. Trakovi, rute, sponke za lase bodo odlično dopolnili vašo podobo, in to na enostaven in hiter način. Za vsakodnevne priložnosti si privoščite sponke živahnih barv, pisane trakove, tiste drznejše, ki so rade opaznejše obroč s perjem. Za zabavo pa bo kot nalašč pričeska speta s sponko z bleščicami.

Kategorija:   Moda, Novice