Saturday, June 22, 2024

Se zgodi, pa kaj. Če gre za obojestransko privolitev ni razloga za paniko. Samo enkrat smo mladi in vsak bi moral vsaj enkrat v življenju doživeti, mogoče za marsikoga nespameten, seks za eno noč. Vsi vemo, čas zaceli rane in tudi rane sramu in neprijetnega občutka zbledijo. Seks pa je lahko prijeten in skoraj vedno se splača. Vas je zapeljal tip ob katerem se vam še vedno obrača?


Sprehod sramu

Jutranji sprehod sramu skoraj vedno privabi povsem nepotrebno pozornost. Ko se boste z razmršenimi lasmi, razmazanim make-upom, podočnjaki in zmečkano obleko odpravili domov, boste zagotovo naleteli najprej na sosede, potem pa še na nekaj zgodnji prebivalcev naključne soseske. Ženske vas bodo predirale s prezirljivimi, moški z bolj zapeljivimi pogledi. Pogledi pa so nadležni zgolj toliko, kolikor nadležnosti jim dovolite vi. Večina žensk s to izkušnjo pravi, da niso doživljale sramu, pravzaprav so se počutile zelo dobro.

Sprehod sramu nima nobene veze s kompleksi in klečeplazenjem. Lahko pa se sramu enostavno izognete oz. kaj storiti, da se mu izognete.

Varnost

Vas je ogovoril popolni neznanec? V kolikor niste prepričani vanj, se mu raje izognite. Včasih ni vredno tvegati. Videz pogosto vara. Saj ne želite noči preživeti z izprijencem? Ne poznate ga, niti vaše prijateljice o njem ne vedo prav ničesar. Izgovorite se, še posebej če ste spili kakšen kozarček preveč. Za pomoč lahko zaprosite prijateljice.

Skrivalnice

Se zjutraj zbudite v ‘novem’ domu? Se želite počasi pretihotapiti na svobodo? Filmske scene nimajo nič s resničnim življenjem. S ‘skrivnim’ odhodom pa boste nase potegnili še več pozornosti. Počutile se boste kot prostitutka, ter bolj žalostno z nekaj pridiha grenkobe in sramu. Zbudite ga in mu sporočite, da odhajate.

Ne hitite

Nikoli se ne odpravljajte prezgodaj. Mogoče se vem zdi O.K. vendar ni. Znašli ste se v neznanem okolju. Vzemite si čas, se zberite in uredite. Z naglico vedno pride do dodatne zmede. Petnajst dodatnih minut v tujem stanovanju je še vedno bolje kot zgledati kot prostitutka.

Osnovna sredstva

Ne pozabite na zlato pravilo spolnih odnosov z neznancem: uporaba kondoma! Morda jih ne boste potrebovali vsak večer, kljub temu pa poiščite diskreten prostorček v vaši torbici. Za vsak slučaj! Poleg kondoma, v kolikor nimate lastnega prevoza, imejte nekaj denarja za taksi (plačilne kartice ne pridejo v poštev), sončna očala in ličila. Jutranji sprehod bo tako nekoliko manj stresen.

Kopalnica

Tudi če niste jutranji tip, vendarle potrebujete nekaj minut za jutranjo rutino. Naj se vam ne mudi. Vam je nerodno zaradi moškega v postelji? Še enkrat, naj se vam ne mudi. S prstom si ščetkajte zobe, umijte obraz in nanesite ličila. Na ulici se boste počutili veliko bolje.

Taksi

V kolikor ste naleteli na spodobnega fanta, vas bo zjutraj zagotovo odpeljal domov, v kolikor ne, ali pa je preveč opit, si zapomnite naslov na katerem ste se znašli. Pokličite prijatelja, prijateljico ali taksi. Prijateljici usluge ne pozabite vrniti.

Počutje

Povejte mu kaj čutite. Ste zadovoljni ali ste jezni sami nase? Ste uživali in želite avanturo ponoviti, ali bi najraje formatirale možgane? Ne glede kako se počutite, to povejte. Drugače dobi afera za eno noč občutek nedokončanega posla.

Sramota

Naj vas ne bo sram. Še nekaj ur pred tem ste spali s popolnim neznancem. Velika in pogumna odločitev. Ničesar se ni potrebno sramovati. Glavo pokonci in nasmeh na obraz. Veliko strmečih ljudi je izkusilo izkušnjo, veliko bi jo radi pa nimajo poguma, spet tretji vam zgolj zavidajo. Zagotovo so večina fantov želi preživeti noč z vami.

Ko se naslednjič zbudite v neznani sobi se le spomnite na te nasvete. Občutek okolice, kot da ste ravnokar padli iz Lune bo veliko manjši. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Ženske, ki ne prenašajo drugih žensk

19 septembra, 2014 0