Monday, June 17, 2024

Kljub jasnim vrisovanjem družbenih norm pa smo si ljudje precej različni. Morda smo na zunaj enaki, vendar v sebi nosimo številne skrivnosti in fetiše. Kar je za nekoga nagnusno in nemoralno, je všeč drugemu in obratno. Torej za začetek ne bomo sodili!


Želja še ne bo pokopala razmerja, kako pa bo vplivala na nadaljnji potek dogodkov pa je odvisno od poslušanja, sklepanja kompromisov, ter ne nazadnje skupnega dogovora.

Vam je vaša žena zaupala, da si želi spati z drugim moškim? Razmišljate o možnostih ali se sprašujete o posledicah?

Zunajzakonski spolni odnosi

V nasprotju s splošnim prepričanjem menim, da zunajzakonski seks vedno ne izvira iz nezadovoljstva in nezaupanja, temveč izhaja iz zaupanja in razumevanja potreb drugega. Bi raje imeli ženo, ki vam natika rogove, ali ženo, ki jasno zaupa svoje spolne želje in fantazije? Kje je razlika? Rezultat je podoben, na koncu žena vedno spi z drugim moškim, vendar vas  v prvem primeru vara, v drugem je to storila z vašim soglasjem. Ali je sploh sprejemljivo, da žena spi z drugim? Sprijaznimo se. Vsi imamo svoje fantazije, svoje spolne želje. Kljub temu, da spolni odnosi sproščajo ali celo izzovejo neko vrsto odvisnosti, pa lahko v dolgoletnem razmerju postanejo dolgočasni in predvidljivi. Ljudje pa smo si različni, eni se s tem sprijaznijo, druge pa monotonost in predvidljivost v postelji počasi popolnoma ohladi.

Partnerke ponavadi izberejo oz. sanjarijo o spolnih odnosih z moškimi iz svoje preteklosti, s katerimi nikoli niso končale v postelji. Ta skušnjava nažira številne ženske. Globoko v sebi vsaka spolno aktivna oseba med spolnim odnosom misli na nekoga, ali kaj drugega. Vse ostalo je popolna laž. Naj bo to izhodišče razumevanja njenih potreb. Je res tako slabo, da mora v pomoč priskočiti tretja oseba?

Ste ženo pripravljeni prepustiti ljubimcu?

Spolni odnosi zunaj razmerja pa niso vedno seksi in srčkani. Dejansko sprožajo najbolj nevaren plaz usmerjen proti vašemu razmerju. Odgovorite si na nekaj vprašanj in ugotovite ali ste pripravljeni:

·         Kaj jo v resnici tare? Odkrito se pogovorite. Vas je odgovor prepričal?

·         Ali gre za popestritev v vašem spolnem življenju ali zgolj za odkrito afero? Včasih odgovor, da ste slab ljubimec sproži afero. Poznate ‘konkurenta’? Vedno je bolje, da je ljubimec naključen neznanec, kot prijazen sosed ali prijatelj.

·         Kakšen je vajin odnos? Ste zadovoljni in zaupate drug drugemu? Fantazija vzburja oba? Mislite, da je vaša žena preveč zapeljiva in je škoda, da uživa samo z vami? Mogoče celo gojite fantazijo do naskakovanja drugega moškega? Niste edini!

·         Ste pripravljeni na posledice? Verjetno se sliši strašljivo, da ste ženo prepustili drugemu, zabavno je le v primeru, da so pravila jasna in da oba stojita trdno na zemlji. V kolikor si naslednji dan ne moreta pogledati v oči, je očitno nekaj narobe.

Testirajte svoj preživetveni nagon

Se lahko vaše razmerje spoprime še z enim moškim v postelji? Še pred samo izvedbo si nalijte čistega vina. Še preden ženo pospremite v posteljo ljubimca poskusite še nekaj drugih spolnih fantazija oz. poskušajte začiniti spolno življenje:

·         Preizkusite web seks. S pomočjo ‘posebnih’ internetnih strani naj žena (naj si zakrije obraz) zapeljuje in vzburja moške, ki jo opazujejo preko spletne kamere. Boste ob pogledu na pohotne moške uživali ali ne?

·         Menjava partnerjev. V dom povabite prijeten par in mu zaupajte za kaj gre. Mogoče ne privolita prvič, vendar ju bo radovednost slej ko prej premagala. Lahko se zgodi, da boste zatajili. No vsaj dobili boste jasen odgovor na vprašanje.

·         Ženo pustite na zabavo s prijatelji. Ob vrnitvi naj vam natanko opiše dogodke. Če boste preveč ljubosumni…

Rezultat testa:

·         Kako se počutite? Ste vznemirjeni ali samo razburjeni?

·         Se boste lahko soočili s posledicami? Bi lahko brez ljubosumja gledali ženo kako jo obdeluje drug moški? Ste veseli, da se vaša žena zabava?

·         Žena uživa? V tem trenutku je pomembno tudi to.

·         Ste jezni? Vas opazovanje spodbuja in krepi libido?

Med igro in seksom

Ste še vedno z nami? O.K. Preden pošljete ženo na relaksacijo z drugim moškim se mogoče udeležite swinganja ali zamenjave partnerjev. Tako si boste tudi vi privoščili drugo žensko, vaša žena pa bo ob tem lažje razumela kako se boste počutili ob njenem gretju tuje postelje. Zamenjava partnerjev obema omogoča razumeti čustva in občutke, ter preprečuje neupravičeno enostransko obsojanje.

Po dogodku bodite pozorni na:

·         Pomisleki. Morda imate pomisleke glede celotnega dogovora. Morda vam je celo žal.

·         Panika in tesnoba. Se vam je celotna ideja zdela nedostojna? Napad panike in tesnobe pomeni, da pač niste pripravljeni na igro.

·         Strah pred izgubo partnerke. Se med ženinem eksplozivnem seksom z neznancem počutite negotovo? V kolikor gre za prijatelja ali znanca je strah celo upravičen.

·         Jeza. Gledate na to, da je v spolnosti uživala kot še nikoli do sedaj, ali celo ženo primerjate s kurbo?

Kaj potem?

Spolni odnosi zunajzakonskega razmerja so lahko seksi in zapeljivi, v kolikor so storjeni z resnimi premisleki. Lahko se zgodi, da z rezultati ne boste ali pa boste preveč zadovoljni.

Vaša partnerka v tuji postelji doživlja močnejše orgazme? So pač posledica izpolnitve njenih fantazij.  V kolikor žena predlaga seks z drugim, zagotovo ni motena oseba, nekatere svoje fantazije brez zadržkov zaupajo, spet druge ne.

Če vam ideja ni všeč, to jasno povejte, v kolikor pa se žena ne more zadržati, pa razmislite o vajini skupni prihodnosti.

Vaša žena želi v posteljo z drugim? Pogovorite se. Ste pripravljeni raziskati svoje spolne želje?

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Naravni recepti za nego telesa

25 septembra, 2014 0