Friday, June 14, 2024

Najkrajša pot do ženske ejakulacije pelje skozi konstantne stimulacije G točke. Za doživetje tega specifičnega vrhunca morajo biti ženske popolnoma sproščene, ter seveda razpoložene za vsaj malo nežnosti. Veliko žensk med doživljanjem koitusa občuti potrebo po izlivu nečesa, kar najpogosteje ne morejo pojasniti (govorimo o ejakulaciji!!), vendar ejakulacijo zadržujejo misleč, da jim organizem signalizira odhod na malo potrebo. Moški, spodbujajte svojo partnerko, opogumite jo, da se nosi skladno s svojimi občutki.


Nekoliko opozoril za moške: če vaša partnerka ni v pravem stiku s svojim telesom, oz. ga ne kontrolira najbolje, je mogoča ejakulacija z urinom. Če se zgodi ji tega ne zamerite ampak jo še naprej podpirajte in spodbujajte.

V primeru ženske ejakulacije pravzaprav sodelujejo specifične žleze, ki se nahajajo okoli sečevoda (A-točka: degenerirana prostata pri ženskah, ki je prav tako izredno občutljiva na zunanje dražljaje). Žleze so zgrajene iz specifičnega tkiva, zelo podobnega tkivu moške prostate, ki proizvajajo podobno tekočino kot prostata. Količina proizvedene tekočine je različna, kot so različne ženske same, nekatere izpustijo nekaj kapljic, spet druge uprizorijo pravi vodomet.


Za konec pa še hladen tuš. Sposobnost ženske ejakulacije je omejena, vsaj jo je sposobno doživeti le okoli 40% žensk. In še nekaj, tudi ženske, ki v sebi nosijo ta prečudoviti dar, ne doživijo ejakulacije pri vsakem spolnem odnosu. Moški s partnerko, ki ima sposobnost ejakulacije so pravi srečneži, ženske pa še več kot to.

Kategorija:   Zanimivosti
Naslednji prispevek

TEST: Ali oddajate seksapil?

13 junija, 2012 0