Wednesday, May 29, 2024

Prsi


Sto žensk, sto različnih oprsji. Ženske vedno čutite povsem nepotreben pritisk, da morajo biti prsi čvrste, privzdignjene in simetrične. V življenju ni popolnih stvari in nihče, razen deklet iz naslovnic modnih revij obdelanih s sodobno računalniško tehnologijo, ne zgleda popolno. Po drugi stani pa se obremenjujete z gomilo težav povezanih z dojkami: vdrte bradavice, majhno in preveliko oprsje…

S ‘težavo’ se spoprimete vsaka na svoj način, ene ne marajo velikega oprsja, spet druge vložijo veliko denarja, da jim oprsje povečajo. Kot vsak drug del telesa ni niti eden napačen ali pravi. Vse je samo percepcija in sprejemljivost. Cenite tisto kar imate, saj je le-to razlog, da vam odgovarja najbolj.

Vagina

Kakšna je popolna vagina? Ne brskajte in ne iščite popolnosti po internetu (vse filmske vagine so kirurško modificirane in prilagojene) saj bo stanje samo še poslabšalo. Vsaka je različna, vsaka ima svojo obliko, vonj, okus in velikost. Moški ljubijo vse, depilirane, dlakave, z močnim vonjem ali brez njega… Če je vagina zdrava in čista ali je sploh lahko slaba?

Noge

Ne predstavljajo prve negotovosti, vendar pri nekaterih predstavljajo težavo. Vedno z nova se obremenjujete z dolžino, obliko, barvo kože, načinom hoje… Pogost predmet nezadovoljstva predstavljajo bedra. So predebela ali presuha ali enostavno niso prave oblike. Moški takšne detajle v glavnem ne opazijo.

Zadnjica

Je težava vsake ženske. Večina žensk jo skriva pod širokimi oblačili, ki težavo še dodatno poveča. Najbolje se je sprejeti takšno kot si in paziti, da videz ne vpliva na celotno zdravje. Velikost in oblika nista pomembni, pomemben je način, kako se z njima spoprimete. Sprejmite svoje pomanjkljivosti in jih spremenite v svojo prednost. Kadar delate z ljubeznijo ne mislite na svoj videz. Sprejmite sebe in sprejeli vas bodo drugi.

Kategorija:   Hujšanje, Novice
Naslednji prispevek

Izguba spomina se prične po 45-tem letu

13 junija, 2012 0