Saturday, May 25, 2024

Moderni časi pa so v različnih oblikah poskrbeli za emancipacijo žensk, konec koncev pa tudi knjiga 50 odtenkov sive, ki so jo prodali v več 10 milijonih izvodov. Prav ta knjiga je odkrila, da je žensko intimno življenje v njihovih glavah zelo zanimivo.


Spolni odnos z neznancem je ena izmed najpogostejših spolnih fantazij skoraj vsake ženske, psihologi pa fantazijo tolmačijo kot željo po popolni sprostitvi, celo z osebo, ki so jo srečale samo enkrat v življenju.

Na veselje moških, je tudi skupinski seks visoko na lestvici ženskih fantazij. V to skupino so vključeni tudi ženski – ženski odnosi. Ženske kar pogosto sanjarijo o intimnih odnosih z drugo žensko.

Ženske sanjarijo tudi o dominantnem spolnem odnosu, kjer se rade vidijo v vlogi domine. Ne sovražijo niti igric, ki se končajo z moško dominacijo, med sanjarjenjem nimajo nič proti seksu v javnosti.

Seveda pa ni nujno, da si vse ženske želijo fantazije tudi izživeti. Podobno kot moški, želijo vsaj za trenutek imeti popolni nadzor v namišljenem svetu. Želite, da se ta svet spremeni v resničnost? Izbranko vprašajte o čemu sanjari, ter ji poskušajte izpolniti željo…

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Mini spirala – Skyla

20 januarja, 2014 0