Monday, June 17, 2024

Skoraj vsi poznamo dekle, ki ni najlepša v družbi, mogoče tudi ne najbolj zabavna, vendar se moški nanjo lepijo kot muhe.  V kolikor iščete skrivnost njene privlačnosti, boste morali pogledati za njen obraz.


Za začetek. Zibajoči boki enostavno privlačijo moške. Pokončna, samozavestna hoja z dvignjeno glavo, poudarjenim oprsjem in nasmehom na obrazu moške privlači kot magnet. To je pač tako.

Vesele in pozitivne osebe tudi v drugih primerih privlačijo pozornost, vendar kadar ženska optimizem kombinira z omenjenim zibanjem bokov in nasmehom, boste partnerjevo pozornost težko zadržale samo zase.

Pomemben element privlačnosti je tudi mladost, ne obrazna in telesna, ampak tista v glavi. Življenjsko stališče, ki je enostavno in iskreno, sveže in brez dotika negativizma, je neskončno privlačno. Pozitivne ženske izžarevajo privlačnost.

Še za konec. Ženska mora biti sposobna iskrene ljubezni, ki jo lahko identificiramo z načinom kako govori o svojih bližnjih, filmih in knjigah ali hobijih, ki jih obožuje. 

Kategorija:   Novice, Novice
Naslednji prispevek

Ubijalci ženskega libida

22 aprila, 2014 0