Saturday, April 13, 2024

Novo vznemirjenje

Nekatere ženske varajo zgolj zaradi vznemirjenja in doživetja nove avanture, ki ne vključuje nobenih čustev. Omenjene ženske se ponavadi odločajo samo za ‘seks za eno noč’ ali zgolj krajšo afero. Po eni strani jih dolgočasi rutina v domači spalnici, po drugi pa si želijo malo nevarnosti, v katero je vključena tudi kakšna krajša afera.


Lepotice

Lepota sama po sebi ne pomeni predpogoja za skakanje čez plot, vendar se pogoji pojavljajo sami od sebe. Privlačnost in lepota vedno pritegneta moške poglede, katerim pogosto sledijo povabila na kavico… Nekaj klišejskih besed, komplimenti, predispozicija medsebojne privlačnosti in kaj kmalu sledi izguba tal pod nogami. Seveda pa to še ne pomeni, da na limanice pade vsaka lepotica.

Potrebnice

V to skupino seveda štejemo ženske, katerih partnerji pokažejo premalo seksualnega interesa in niso sposobni zadovoljiti njihovih spolnih potreb. Tako so revice prepuščene svoji iznajdljivosti. In iznajdljivost jih kaj kmalu pripelje do stokanja v npr. sosedovi postelji.

Odvisnice

Poznamo več vrst odvisnosti, ena izmed njih je tudi spolna. Spolna odvisnost izhaja iz negotove in neprijetne mladosti, ko se je ženska kot deklica počutila zapostavljeno, manj privlačno in nezaželeno. Varanje jim pomeni zgolj sredstvo za nadzor nad situacijo in polnjenje lastnega ega, obenem pa ne prizadene njihovih čustev.

Nezadovoljne ženske

So zelo nezadovoljne s statusom v razmerju. Bodisi je moti odsotnost pozornosti s strani njenega partnerja, ter jo čustveno ali spolno zanemarja, kar žensko slej kot prej potisne v objem drugega. In to takrat ko to najmanj pričakujejo!

Maščevanje

Potem pa so tu ženske, ki vedo za prevaro svojega moža in svojo jezo spremenijo v maščevanje. Tako se odločijo za znano taktiko oko za oko. Ko spoznajo, da to niti ni tako slabo, nadaljujejo s svojo igro.

 

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Francija prepovedala tudi elektronske cigarete

3 junija, 2013 0