Thursday, April 25, 2024
18 oktobra, 2012

Ženske kljub vsemu padajo na uglajene moške

By 0 854 Views

Vprašanje, ki bega moške je: »Kaj ženske na moških najbolj privlači?« Obstajajo tudi odgovori, ki bi jih najmanj pričakovali. Moške paritvene klišeje poznamo (mehka koža, veliko oprsje, popolno telo, zdravo lasišče, dolge noge, lepa rit) in so roko na srce zelo primitivni, ampak tako pač je.


Po drugi strani pa morajo tudi ženske priznati, da jim videz pomeni veliko. Raziskava je pokazala, da ženske privlačijo moški s skladnim telesom in primernim indeksom telesne teže. Znanstveniki verjamejo, da govorimo o podzavestni želji za zdravim in plodnim moškim. Majhen trebušček ne pomeni težave, saj ženske privlačijo močni moški.

Prav tako jih privlačijo moške noge, vendar na povsem zrcalen način kot moške. Ženske imajo raje krajše in bolj mišičaste noge, mogoče lahko na ta način pojasnimo, zakaj imajo nogometaši najlepše ženske.

Moški mora vsaj malo spominjati na zlobnega fanta, ki vedno velja za neko podzavestno žensko željo. Brazgotina na obrazu, prsih ali hrbtu je dovolj, da zadovolji ženski okus. Brazgotine so simbol moči in nevarnosti, moč in nevarnost pa ženske privlačita.

Kljub vsemu pa so glavni favoriti ‘dobri’ fantje. Spodobnost, požrtvovalnost, nesebičnost in občutljivost pa so značilnosti, ki so jih ženske v raziskavi pripisale njihovemu sanjskemu moškemu.

Kategorija:   Novice, Novice