Monday, April 22, 2024

Moške se vedno obremenjuje z vsemi mogočimi nasveti, kako se morajo obnašati v postelji, saj oni nimajo težav z doseganjem orgazma, ženske pa zanj potrebujejo mnogo več pozornosti.


Čisto normalno pa je, da tudi ženske niso popolni in med spolnim odnosom posežejo po neumnosti, ki moškim načnejo živce in poberejo nekaj spolne zagretosti.

Pa začnimo: Ugriz! V redu, grizljanje ušesnih mešičkov še gre, bradavičke so že vprašljive, ko pa se zobje srečajo s testisi in penisom, pa skoraj ni moškega, ki ne pomisli: »Kaj za vraga…«

Moški radi vedo, kdaj je ženska zadovoljna z njihovim delom. Pravi ljubimci bodo to preprosto prepoznali ob telesnih reakcijah in dihanju, ko pa spontanost preglasi vreščanje verjemite, da bodo najprej pomislili na zaigran orgazem ali pa na možnost manjka kakšnega koleščka v glavi.

Položaj ženska na vrhu je priljubljena pri obeh spolih. Moški položaj izkoristijo za igranje z dojkami, ženske pa ‘skačejo’ v ritmu, ki jim najbolj ustreza. V tem položaju svoje doda tudi ščegetavček, zato ženske kljub divjemu poskakovanju včasih pozabijo, da je penis že nekaj časa ‘na suhem’.

Tudi misijonarski položaj ima svoje slabe momente. Položaj ni izgovor za igranje hloda. Ujemite svoj ritem.

Najhujša stvar, ki se lahko zgodi med seksom pa je, ko med seksom pustite pripovedovati zgodbe, ki s trenutnimi dogodki niso povezane. Rezultat je jasen: signali so jasni, moški opazijo, da niste pri stvari, vaša ‘aktivnost’ pa bo dokaj hitro povzročila mehkobo v njegovem mednožju.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

G točka za popoln orgazem

19 novembra, 2012 0