Thursday, April 25, 2024

Najbolj znana seksualna terapevtka Američanka Gildi Carle, svoj sloves je pridobila s svetovalnimi izkušnjami hollywoodskih zvezdnic in zvezdnikov, pravi, da bi morali moški pred poroko preizkusiti vsaj pet različnih tipov žensk. Le na ta način bo moški ponudil dovolj izkušenj za uspešno razmerje.


»Eh, spet ta dekadentni Hollywood,« boste dejali, vendar vseeno poglejmo, kaj o moških izkušnjah pravi znana terapevtka.

Za začetek začnimo s starejšimi ženskami. Bile so vsepovsod, videle so marsikaj in glavno, so polne življenjskih modrosti, ki jo moški nujno potrebujejo. Poleg tega se naučijo, kako izkušeno žensko spolno zadovoljiti, kar niti ni tako zanemarljiva stvar.

Ženske, ki se vedno vrtijo v moški družbi: še vedno so ženstvene, vendar imajo rade šport in akcijske filme. Zelo podobne so moškim prijateljem, zato se v njihovi družbi počutijo zelo sproščeno.

Svobodne, neobremenjene ženske: so spontane, kreativne in spiritualne duše, ki ne razmišljajo veliko. Upirajo se na lastno intuicijo, ob njih pa se moški marsikaj naučijo npr. kako živeti brez strogega urnika, se sprostiti in uživati.

Intelektualke so na nek čuden način popolnoma drugačne, vendar vam lahko služijo kot podpora za premagovanje ovir pred inteligentnimi ženskami. Poleg tega moški pričnejo ceniti vsak aspekt ženskega obnašanja, kar je seveda zelo dragocena izkušnja.

Zapeljivke: skoraj vsi moški se ob zapeljivkah enostavno stopijo, da ne rečemo – ‘fašejo’ sladkorno. V nekem trenutku, pa morajo tudi v tem primeru prevzeti vlogo zapeljivca. Takšno razmerje v glavnem temelji na divjem norem seksu. Te izkušnje pa so dobrodošle pri ponovni vzpostavitvi davno zaprašenih strasti.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Napredek pri kloniranju zarodka

16 maja, 2013 0