Wednesday, April 17, 2024
11 januarja, 2013

Ženske se najbolj bojijo zobozdravnikov, sledi tehtnica

By 0 846 Views

Tehtnica je največja ženska sovražnica pravijo urbani miti, vendar je raziskava pokazala, da mesto sovražnika številka ena zasedajo zobozdravniki. V skupino največjih strahov spada tudi opravljanje vozniškega izpita, račun po nabavi in brazilska depilacija, je pokazala raziskava v Veliki Britaniji.


Prekomerna telesna teža je tako zastrašujoča, da veliko žensk sploh ne upa stopiti na tehtnico. Zanimivi rezultati so pokazali, da je prazen transakcijski račun enako zastrašujoč kot, če bi jih sodelavec zalotil golo. Košarice se boji zgolj 12% žensk.

Strahovi povezani s tehtanjem so tako veliki, da večina žensk telesno težo preveri šele dva tedna po novoletnih praznikih.

Spomin na novoletne zaobljube je zelo stresen. Večina žensk ima z impulzivnimi zaobljubami velike težave. Dvajset odstotkov moških in sedemnajst odstotkov žensk je priznalo, da svoji družini in prijateljem kršitve zaobljub ne zaupa, dvajset odstotkov žensk pa se znajde pod velikim pritiskom, ko njihovi partnerji od zaobljub odstopijo.

Sprostite se, ne pustite da vas tehtnica vrže v zimsko depresijo.

Kategorija:   Novice, Novice
Naslednji prispevek

Rjave oči vlivajo zaupanje

11 januarja, 2013 0