Monday, June 24, 2024

Zakaj bi se še naprej pretvarjali, če lahko fantazije tudi živimo? Domišljija ne prizadene. Nismo vsi čistuni, ki spoštujemo vsa družbeno sprejemljiva ‘pravila’.


Številne ženske želijo vsaj enkrat v življenju izživeti vsaj eno izmed latentnih fantazij, če bi imele priložnost ali razumevanje partnerja tudi vse. O nekaterih sanjarijo skupaj, presenetljivo diametralno nasprotje pa prinaša fantazija o lezbičnem seksu: ene bi jo živele,spet druge so absolutno proti.

Posilstvo

Skoraj zagotovo si posilstva v resničnem življenju ne želi doživeti nobena, vendar kar lepo število žensk sanjari o njem. Sanjarijo o tem, da jih neznanec povleče v osamljeno sobo, ali samotno ulico… iz njih iztrga oblačila ter opravi svoje.

Striptizeta

Z dobro znanih evolucijskih razlogov večina žensk rada vzbuja pozornost, izjemno dobro in rade se znajdejo v središču pozornosti. V striptizeto se lahko prelevi prav vsaka ženska. Nekaj videoposnetkov plesa, ki niti ne potrebuje treninga in že se lahko prične šov na domači klubski mizici. Kljub veliki želji in mogoče celo popiti steklenici, pa so za uresničitev fantazije in na veliko žalost moških, premalo samozavestne.

Posameznice celo sanjarijo o striptizu pred moškim občinstvom. Fantazirajo o zatikanju denarja za čipke hlačk, žvižganju, dotikanju in obdajanju komplimentov s strani namišljenih gledalcev.

Striptiz je povsem nedolžna fantazija o kateri se bi morale obvezno pogovoriti s svojim partnerjem. Moški uživamo v vročem odmetavanju cunj, če je to pripravljena storiti naša partnerka, še toliko bolje, saj obstaja upanje, da se večer ne bo končal zgolj s plesom.

Stopiti v moško kožo

Ženske zanima kako bi se znašle v moški koži, kar prebudi novo fantazijo. V kolikor želite dragi uresničiti to fantazijo se dobro pripravite. Jutra tam zadaj so lahko zelo boleča.

Skupinski seks

Skupinski seks je najpogostejša fantazija obeh spolov. Moški pogosto fantazirajo o trojčku s prikupno ali prsato deklino.

Presenečenje! O tem sanjarijo tudi ženske. Vendar si nasprotno od ljubimke, želijo znajti med dvema moškima ljubimcema. Srečamo se z navzkrižjem interesov, zato pogosto ostane zgolj pri neuresničeni fantaziji.

Lepa ženska

Kar lep odstotek žensk se nagiba k tej kontroverzni fantaziji. Sanjarijo o ženskah tipa Monica Bellucci ali Angelina Jolie.

O  istospolnem seksu z znano osebo sanjarijo tudi ženske, ki ne razmišljajo o lezbičnem seksu,sanje gredo v smer da znana oseba  ve kaj dela in ve kako jo pripravi do vrhunca.

Ekshibicionizem

O ekshibicionizmu oz. razkazovanju svojega golega telesa sanjari ogromno število žensk. Večina sanjari o plaži, o morju, o vodi in seveda goloti. Nekaj njih sanjari o seksu na javnih prostorih, glasnih krikih v postelji, umazani govorici in realizaciji perverznih nagajivosti.

Podrejenost

Še pred pojavom knjige 50 odtenkov sive je lepši spol fantaziral o podrejenem položaju v postelji. Moški si napačno predstavljajo, da že z misijonarskim položajem rešijo vsaj osnovne zahteve podrejenega položaja.

Podrejenost si zamišljajo drugače: želijo biti vodene, pričakujejo verbalno poniževanje, privezovanje in celo bolečino. Nekatere fantazirajo o tem, da provocirajo in še dodatno ‘razburijo’ moškega, ter ga tako spodbudijo še k hujši grobosti in poniževanju.

Dominacija

Obratna vloga, ženska moč in moška podrejenost. Nekatere domine so v svojih mislih zelo krute.

Seks z neznancem

Ob dotiku otrpnejo, vendar se ob privlačnem moškem hitro omehčajo. Srečanje s privlačnim neznancem odličen seks za eno noč, kjer je dovoljeno vse, je pogost kliše tako ženskih kot moških fantazij.

Umazan govorjenje, seks od zadaj, pogovor o drugih ženskah,… z neznancem se lahko pogovorijo o vsem. Ženske tudi v postelji rade govorijo, vendar jih skrbi odziv njihovih partnerjev. Srečanje z neznancem, vsaj v mislih, sprosti vse prikrite zadržke.

Pridite in vzemite si

Pri tej fantaziji si ženske zamišljajo poljubljanje in zapeljevanje večjega številom moških hkrati. Število niha od treh do deset in več moških. Ženske ljubijo pozornost, zato jih intimna pozornost večjega števila moških še dodatno vzburi. Kljub temu , da se fantazija ne pojavlja prav pogosto se radovedno sprašujejo, kako bi se znašle v danih okoliščinah.

Obstajajo še številne druge fantazije, ki jih v članku nismo zajeli. Fantazije ne vplivajo na partnerski odnos zato kar sproščeno v raziskovanje svojega uma. Moški smo radovedni in zakaj nam ne bi zaupali del vaših fantazij. Mogoče lahko kakšno skupaj tudi uresničimo. Konec koncev le niso tako različne…

 

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Lažji vpogled v kronično bolečino

16 januarja, 2015 0