Wednesday, February 28, 2024

V britanski raziskavi je sodelovalo več kot 11.000 žensk starih od 16 do 44 let. Rezultati so pokazali, da imajo poročene in vezane ženske, daleč največ seksualnih težav.


Rezultati so pokazali, da oddane ženske seksajo zgolj štirikrat mesečno, spolne navade pa se spremenijo že kmalu v zvezi. Najbolj ‘problematične’ so matere do pet let starih otrok.

Strokovnjaki, ki so na University of London izvedli raziskavo trdijo, da je pomanjkanje spanca pri mlajših mamicah povsem logična posledica dnevnih dogodkov. Vzgoja otrok, gospodinjska opravila, ter vzdrževanje družine je veliko težje za ženske kot moške. Čisto normalno je, da imajo ženske, ki imajo v primerjavi z moškimi desetkrat nižjo vsebnost testosterona v organizmu, težave s spolno slo.

Prav porazen pa je podatek o pripravljenosti o iskanju pomoči za reševanje težav v postelji. Pomoč je pripravljeno poiskati zgolj 11% moških in 21% žensk.

In priporočilo mladim? Raziskave so pokazale, da je stališče o spolnosti odvisno od prve spolne izkušnje, ki v veliki meri določa nadaljnje spolno življenje.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Zanimivo o seksu

23 oktobra, 2013 0