Tuesday, May 28, 2024
14 marca, 2013

Ženske vse pogosteje uporabljajo svoje tajno orožje – bujni dekolte

By 0 821 Views

Anketa svetovno znanega proizvajalca modrčkov Wonderbra je pokazala, da ženske in dekleta za svojo osebno korist, s kazanjem golega poprsja vse manj oklevajo.


Več kot polovica od tisočih Britank je priznala, da so s čarobno močjo dekolteja ‘zlorabile’ natakarja, da jim je le-ta hitreje postregel s pijačo, 28% pa jih verjame v čarobno in impresivno moč oprsja pri izbiri potencialnih dvorjanov.

15% žensk še vedno nosi ogrlice, ki skrenejo pozornost na njihovo oprsje, vse z namenom, da jih nadrejeni prej opazi in pomaga pri njihovi nadaljnji karieri.

Koliko deklet je napredovalo zgolj na podlagi globokega dekolteja je težko oceniti, vendar je imelo 8% njih resnične koristi – pogled na njihovo oprsje je razorožil policiste, ki so želeli napisati kazen za prometni prekršek…

Če mislite, da v globok dekolte buljijo zgolj moški, se grdo motite. Anketa je pokazala, da se v dekolte konkurence zazre kar 75% pripadnic lepšega spola, ki videno primerja s svojim.

Če želite čarovnijo dekolteja popolnoma izkoristiti lahko storite naslednje

  • Poudarite ga – dolge ogrlice, čipka ali barvne tkanine, ki okvirjajo poprsje oči enostavno prisilijo, da zrejo v strateško mesto.
  • Modrček mora ustrezati velikosti vašega oprsja – med kupovanjem push-up nedrčka vam naj ne bo nerodno za nasvet zaprositi prodajalko. Zagotovo bo poiskala in z vašo pomočjo izbrala modrček, ki vam najbolj odgovarja. Dojke morajo nositi košarice in ne naramnice. S to potezo boste ubili dve muhi na mah: udobje in poudarek atributov.
  • Nega kože – izvedite piling celotnega telesa. Če mislite, da je koža na vašem oprsju presvetla si ne belite glave. Ob lepo urejenem poprsju barva kože ne bo zanimala prav nikogar. Če želite dodatno poudariti poprsje, nanj diskretno nanesite bleščice.
  • Samozavest – najpomembneje je, da izberete stil v katerem se počutite dobro in zadovoljno.
Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Zakaj varajo moški?

14 marca, 2013 0