Saturday, July 20, 2024

Imate znanca, ki vara svojo soprogo. Tudi če ga globoko v sebi razumete, ker je tudi vam zadišal svet prevar, ga obsojate ker smatrate, da med vami in njim obstaja ogromna razlika. Prepričani ste, da je pri vas prisoten samo občutek nedolžnega izleta v »prepovedano dvorišče« in to znancu podzavestno zavidate, zato ga obsojate.


Moški varajo samo zaradi seksa

Prav promiskuiteto, kot način obnašanja družba ne tolerira, se vseeno dogaja v zaprtih krogih idiličnih družin.

Promiskuiteta ni samo privilegij moškega in se dogaja že od pradavnine. Pogosteje jo zasledimo v večjih mestih, vsaj je v manjših sredinah možnost odkritja in izobčenosti iz družbe veliko večja.

Razlogi za menjavo partnerjev so različni. Prav gotovo je eden od razlogov večno iskanje partnerja, ki bo zadovoljeval vse naše potrebe, kar lahko primerjamo z glavnim zadetkom na lotu. Redko se številke popolnoma pokrijejo. Srečni ste lahko že, če v partnerju najdete vsaj 80% sorodne duše, v večini primerov pa se odstotki ustavijo pri številki 60. Če v teh preostalih 40% niso zadovoljene vse potrebe, raste verjetnost, da boste zadovoljitev iskali drugje. Če ženska za spolnost ni zainteresirana v meri kot jo pričakujejo moški, bodo užitke naslade poiskal kje drugje.

Ženske hitreje v objem drugega

Žensko v objem drugega pahnejo popolnoma druge potrebe. Če partnerji premalo pozornosti namenjajo nežnostim in pozornosti, ženske niso zadovoljne z njihovim obnašanjem in tega poiščejo pri drugih moških.

Grobost in kričanje na ženo, ter nato zahtevati seks, ne gre ravno skupaj. Ženske potrebujejo pozornost. Čeprav je potrjeno, da moškim hitreje klecnejo kolena, ženske pogosteje menjajo partnerje in pogosteje seksajo izven »zakonske postelje«.

V nasprotju z moškim se ženske s svojimi skoki čez plot ne hvalijo, varajo potiho in veliko bolj zvito.

Promiskuiteta je najpogostejša pri homoseksualnih parih

Promiskuitetno obnašanje je daleč najpogostejše pri istospolnih parih. Obstajajo homoseksualci, ki v letu dni zamenjajo več sto spolnih partnerjev.

In še jagoda na smetani. Raziskave so pokazale, da je bilo v primitivnih plemenskih skupnostih v katerih je menjava partnerjev predstavljala povsem običajen način obnašanja, veliko manj agresije.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke