Monday, March 4, 2024

Moški še vedno veljajo za kralje prevar, vendar tudi ženske postajajo vse bolj avanturistično razpoložene. Ženske pa se z avanturami pogosteje spogledujejo v primerih, ko v domači spalnici začutijo pomanjkanje. Moški preberite si glavne razloge, zaradi katerih se vaše partnerke odločijo za skok čez plod.


Ženske najpogostejši razlog za vranje navajajo pomanjkanje pozornosti, ki jim jo namenjajo njihovi partnerji. Ko ženska čuti, da se partnerjeva ljubezen ohlaja in drobnim pozornostim namenja vse manj časa, lažje ‘pade’ na šarm in sladke besede drugega moškega. In evo, do rogov vas ločita samo še zmenek ali dva. Torej, ljubljeni osebi vsaj enkrat na dan povejte, da jo imate radi, pomagajte ji in jo vprašajte, kaj potrebuje, da so bo počutila privlačno in  ljubljeno.

Ženske so klepetulje in rade govorijo. Medsebojna komunikacija je za resno in močno zvezo več kot priporočljiva. Ignoriranje in pomanjkanje pozornosti, kot tudi pomanjkanje pogovorne volje ženskam pošiljajo signale, da so se naenkrat znašle v drugem ali tretjem planu. Napnite ušesa, odgovarjajte še na tako neumna vprašanja, odkrit pogovor pa bo težave preprečil še preden bo ženska skočila v objem drugega moškega.

Ženske se nenehno urejajo, zase, za pozornost moških in ženskih pogledov. Moški, ki ne skrbijo za svoj videz pa ženski sporočajo, da je njihova lastnina, urejanje in lastno higieno tako zavestno zapostavljajo. Se sploh sprašujemo, zakaj bi ženska prevarala moškega, ki od njih pričakuje pranje umazanih spodnjih hlač, moškega, ki se je v nekaj letih zredil za trideset kilogramov in smrdi po znoju, ter pivu?varanj

Zadnje pa izhaja iz spolne narave – če se ženska v postelji čuti nezaželeno, ali izve, da jo je partner prevaral. Kako pa se streže tej stvari, pa ravno ne potrebuješ Einsteinovih možganov.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Kako izbrati pravi modrček

2 januarja, 2013 0