Monday, March 4, 2024

Ne silijo nas v trajno zvezo

Moški so jih enkrat že razočarali, prioritete namenjajo povsem drugim stvarem in ne čustvom ali celo resni zvezi. Več časa namenjajo vsakodnevnim življenjskim izzivom in obveznostim. Prednost dajejo zmenkom z moškim, ki ne posega v njeno ustaljeno dnevno rutino.


V resnici se z moškimi niti ne ubadajo, če se jim želite približati, boste morali storiti prvi korak. Samohranilke so po eni strani nežne dušice po drugi pa borke in za osvojitev trdnjave se je potrebno krepko potruditi. Razbremenite jo vsakodnevnih frustracij, namenite ji dovolj pozornosti in na videz neosvojljiva trdnjava se bo zrušila v vaše naročje.

Spolna svoboda

Dolgoletne zakonske zveze pogosto vodijo v dolgočasno spolno življenje. Poleg pomanjkanja medsebojne komunikacije je monotonost v domači spalnici eden izmed poglavitnih razlogov za ločitev. Lahko zatrdim, da je za vsak propadel zakon, kriva tudi katastrofa v zakonski postelji. Se ni počutila ljubljeno? Ji prejšnji partner ni izkazoval dovolj pozornosti? Je bila spolno in čustveno zanemarjena? Tukaj smo potencialni snubci v veliki prednosti. Izkoristimo jo!

Skupaj se pogovarjajmo o spolnosti in predvsem o spolnih fantazijah. Tudi če se v propadlem odnosu o fantazijah ni želela pogovarjati, je zdaj pripravljena tudi na to. Iz izkušenj monotonega spolnega življenja se je marsikaj naučila. Nekaj spolnih fantazij uresničimo že v prvih srečanjih. Lahko smo predrzni in pogumni, o željah spregovorite in obenem poslušajte. V dobrem seksu uživamo tako moški kot ženske.

Biološka ura

Enkraten izziv biti mama je za njimi. Biološka ura jim, v nasprotju z ženskam, ki v zadnjem trenutku iščejo ustreznega očeta svojih otrok, ne povzroča težav. Samohranilke se pustijo zapeljati z namenom dobrega seksa in ne z namenom spočetja otroka.

Sicer se nekatere samohranilke želijo ustaliti in ob primernem partnerju povečati družino, vendar v prvi fazi zagotovo ne. V tej fazi nam tudi ne želijo predstaviti svojih otrok. Iskanje partnerja jim ni prioriteta, kar večini potencialnim ‘prijateljem’ celo ustreza.

Prilagajanje

Samohranilke, kljub številnim obveznostim, izjemno dobro načrtujejo svojo vsakodnevno rutino, obenem pa so izjemno prilagodljive. Lahko se zabavajo, lahko skrbijo za svoje otroke… Svoje življenje v trenutku, brez nekega posebnega privajanja, prilagodijo trenutnim zahtevam in potrebam.

Če ne želimo, nas ne izpostavljajo svojim otrokom, nočejo da skrbimo za njih ali njihove otroke. Ne želijo biti naša last. Enakopravnost in naš delež zahtevajo na drugem področju.

Najboljše do sedaj?

Samohranilke se med zmenki ne sprenevedajo, njihova pravila, želje in zahteve so jasne. Še preden vas kdo prehiti poskusite. Bolj svobodni v zvezi, kot v zvezi z mamo samohranilko, ne boste nikoli.

Foto: canstockphoto

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Nova metoda zdravljenja Alzheimerjeve bolezni

23 januarja, 2015 0