Wednesday, July 17, 2024
20 januarja, 2022 SPONZORIRANA OBJAVA

Znak odličnosti Made in Slovenia: TOPLOTNA ČRPALKA VERSI

By 0 816 Views

Slovenija se ponaša z veliko dobrimi ustvarjalci, umetniki in blagovnimi znamkami. Rešitve in izdelki, ki jih ustvarjajo, navdušujejo tako z možnostmi uporabe, inovativnostjo, trajnostjo kot tudi z vrhunskim dizajnom. Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO) slovenskim izdelkom, ki predstavljajo dobre prakse slovenskih ustvarjalcev in podjetij, ki delujejo v kreativnem sektorju, podeljuje znak odličnosti »Made in Slovenia«.


Med letošnjimi prejemniki znaka odličnosti je tudi podjetje Kronoterm. Njihova vsestranska toplotna črpalka VERSI navdušuje z dizajnom, učinkovitostjo ter raznolikostjo v uporabi in izvedbi. Kronotermova nova toplotna črpalka  bo s prejetjem znaka odličnosti uvrščena v kolekcijo, ki bo v svetu prepoznana kot dobro slovensko oblikovanje, promovirala trajnostna načela ter prispevala k sodelovanju med kreativnim in gospodarskim sektorjem.

VSESTRANSKA TOPLOTNA ČRPALKA

Vodilni slovenski proizvajalec okolju izjemno prijaznih in kakovostnih toplotnih črpalk Kronoterm je toplotno črpalko VERSI lansiral lansko leto. Inovativna toplotna črpalka zrak/voda VERSI je vsestranska v uporabi in izvedbi, kompaktna in oblikovno dovršena. Zasnovana je za stavbe s prostorsko omejitvijo ter stavbe z majhnimi potrebami po ogrevanju.

Kompaktno napravo se lahko postavi v najmanjši kotiček doma, na podstrešje, balkon ali teraso ter celo ob bok ostalim gospodinjskim aparatom. Predvsem revolucionarna je uporaba v stanovanjih, saj omogoča lastnikom v večstanovanjskih objektih popolno neodvisnost ter izjemno nizke stroške ogrevanja. Toplotna črpalka VERSI ogreva in hladi prostore ter segreva sanitarno vodo. Raznolikost uporabe in vgradnje omogočajo tri različne izvedbe z možnostjo postavitve zunaj ali znotraj stavbe – VERSI-O, VERSI-I in VERSI-X.

DRUGI ZNAK ODLIČNOSTI ZA KRONOTERM

Kronoterm se ponaša s kar dvema znakoma odličnosti Made in Slovenia. Lansko leto je podjetje iz Gomilskega prejelo prvi znak odličnosti Made in Slovenia za njihovo toplotno črpalko ADAPT. Slednja je v okviru promocije kolekcije in umestitve v razstavo Prihodnost bivanja prepotovala pol Evrope in navdušila tako slovenske kot tuje ljubitelje kakovostnega in trajnostnega dizajna. Samo na Design Weeku v Milanu si je toplotno črpalko ogledalo več kot 30.000 obiskovalcev. Verjamemo, da bo tudi nova toplotna črpalka navdušila uporabnike doma in v tujini ter prejela številna priznanja.

V kolikor bi želeli, da za toplino vašega doma poskrbi odlikovana toplotna črpalka VERSI, obiščite Kronotermovo spletno stran www.kronoterm.com. Za več informacij jim lahko pišete tudi na info@kronoterm.com ali jih pokličete na 03 703 16 20.

Kategorija:   ostalo
Naslednji prispevek

To so pasme psov, ki so primerne za otroke

17 februarja, 2022 0