Sunday, April 21, 2024


 

Če ste ravnokar dopolnili 30 ali 40 let, ste samski ali ločeni, nikar ne obupujte. Ženske si želijo zrele moške družbe. Ženske so sramežljivo a iskreno na vprašanje, kdo so boljši, mlajši ali starejši ljubimci odgovorile, da primat pripada izkušenejšim moškim.

 

Zreli moški smo boljši ljubimci

»Moški so kot vino, starejši so, boljši so! Ker znajo ugoditi ženski in njenim potrebam, so starejši in izkušenejši zagotovo boljši ljubimci. Odlični so za potešitev naših potreb, potem pa adijo in nič več od tega,« v anketi pojasnjujejo nekatera dekleta.

Dvajsetletna anketiranka, ki je v vezi s petnajst let starejšim moškim zaradi odličnega seksa pravi: »Pomembne so izkušnje, ki jih fantje žal nimajo.«

Na vprašanje, ali bi se spustile v zakon z moškim, kateremu je posteljo grelo ogromno število ljubimk odgovorile: »Vsekakor nam ne bi bilo vseeno, vendar bi se najbrž vseeno poročile,« je dejala večina, nekatere pa bi pred poroko zahtevale seznam svojih predhodnic.

Zelenci so izguba časa

Z odgovori anketiranih žensk, se moramo strinjati tudi moški. Ženske niso inštruktorice v »avtošoli«. Če mlajši ljubimec ni kos zadani nalogi, ženske prestavijo v višjo prestavo in za vedno izginejo izpred njegovih oči.

Zanimivo je, da imajo tudi mlajši moški rajši zrelejše ženske. Ne sramujejo se svojih teles, so veliko bolj sproščene in brez vsakih predsodkov. Če k temu dodamo še to, da do potankosti obvladajo svoje delo, z zrelejšo žensko ne moreš nikoli zgrešiti. Izkušnje pravijo, da te seks z zrelimi ženskami vedno napolni z energijo in pomaga ublažiti simptome stresa.

Znebite se nepotrebnih starostnih predsodkov. Če vam vera in vest dopuščata eksperimentiranje in nikar ne čakajte. Bližata se petek in sobota, poiščite primerni lokal, vrzite vabo k svoji ribi in jo nežno privlecite k sebi. Vrata nepozabnemu doživetju se na stežaj odpirajo.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Karakter in zadovoljstvo s partnerjem

13 junija, 2012 0